Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Gezond Bezig Zijn staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Eetbuien voorkomen

http://gezondbezigzijn.nl/img/info-advies/eetbui_voorkomen.jpg Het ontstaan van een eetbui kan verschillende oorzaken hebben zoals trek hebben, verveling, emoties of iemand anders zien eten. In dit artikel leest u hoe u een eetbui kunt voorkomen en hiermee om kunt gaan.

Voorkomen van eetbuien
Heeft u last van eetbuien dan wilt u natuurlijk weten hoe u deze kunt voorkomen of hoe u er het beste mee om kunt gaan. Belangrijk is natuurlijk om in eerste instantie een eetbui te voorkomen. Om een eetbui te voorkomen is het belangrijk gedurende de dag regelmatig en voldoende te eten. Uw heeft dan een voldoende vol gevoel waardoor u minder snel trek zult hebben. Eetbuien ontstaan vaak tijdens het diëten. Probeer daarom niet te streng te zijn voor jezelf tijdens een dieet en gun jezelf af en toe iets, zo voorkom je eetbuien.

Zorg ook dat u gedurende dag voldoende te doen hebt zodat geen verveling ontstaat

Wat te doen bij een eetbui?
Wanneer u eenmaal een eetbui voelt aankomen dan is het belangrijk hier zo goed mogelijk mee om te gaan en de ‘schade’ te beperken. Voelt u echt een hongergevoel of hevige trek opkomen. Eet dan iets gezond, bijvoorbeeld een stuk fruit. Tip: Haal geen ongezonde dingen in huis zodat u ook niet direct kunt pakken wanneer u een eetbui voelt aankomen. In het geval van lekkere trek zonder een echt hongergevoel is afleiding een goed middel om de eetbui te laten verdwijnen. Ga iets leuks doen zoals een rondje wandelen, lezen of een andere leuke activiteit

Ook sporten heeft een positieve invloed bij eetbuien. Met sporten verbranden we calorieën dus het heeft sowieso een gunstige invloed op het gewicht. Daarnaast is uit onderzoeken ook gebleken dat personen die regelmatig kortdurende maar hevige inspanning leveren betere controle hebben op hun gedrag. Dus ook een betere controle bij eetbuien. Sporten stimuleert bepaalde delen van de hersenen welke ervoor zorgen dat we weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Deze beslissingen worden ook genomen bij eetbuien, geeft u er wel of niet aan toe? De beslissing om daar niet aan toe te geven wordt door sporten dus vergemakkelijkt.

Producten die eetbuien remmen.
Klik op het product om het te bestellen.

2Fas, Bodyfirm, Suikerblok, Fitslim, Obesigard

Waarom bij Gezond Bezig Zijn?

  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Uw pakket wordt niet bij de buren geleverd.
  • Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen