Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Gezond Bezig Zijn staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Energie en uithoudingsvermogen

http://gezondbezigzijn.nl/img/info-advies/energie_uithoudingsvermogen.jpg We zijn lichamelijk en geestelijk de hele dag bezig, op het werk, thuis, tijdens het sporten, op feestjes. De energie voorraad in je lichaam raakt een keer op en je wordt vermoeid, je kunt wel wat nieuw energie gebruiken.

Symptomen van vermoeidheid
Vermoeidheid is er in twee soorten. Lichamelijke vermoeidheid betekend dat de spieren in je lichaam niet meer in staat zijn om bepaalde dingen te doen. Ben je echter mentaal vermoeid dan kun je je moeilijk concentreren, je voelt je lusteloos en geestelijk moe. Wanneer je lichamelijk langdurig vermoeid bent kun je ook mentaal vermoeid raken en andersom.

Energie opbouwen met voeding
Om meer energie in je lichaam op te bouwen is gezonde voeding erg belangrijk. Het lichaam slaat goede voedingsstoffen op en zet het om in warmte en energie. We voelen ons fitter. Het is belangrijk regelmatig te eten om je energieniveau op peil te houden.

Energie opbouwen met sporten
Tijdens het sporten gebruik je de opgeslagen energie uit je lichaam. Maar sporten zorgt er ook voor dat deze energie door je lichaam gaat stromen. Dit is belangrijk voor je energiehuishouding. Wanneer je regelmatig en op de juiste manier traint bouw je spiermassa op. Deze sterke spieren maken het nog makkelijker om te kunnen trainen en je energiehuishouding en vetverbranding te stimuleren. Sporten zorgt er ook voor dat je je gedachten kunt laten varen, je hoofd wordt leeggemaakt. Je zult je mentaal minder vermoeid voelen.

Meer energie door leuke activiteiten
Van leuke bezigheden en uitjes kun je meer energie krijgen. Lekker shoppen met vriendinnen, een feestje, lachen en gezelligheid. Mentale vermoeidheid neemt af wanneer je gedachtes worden verzet en je nieuwe leuke prikkels in je opneemt.

Energie verhogende middelen
Ben je vermoeid en wil je wat meer energie in je dagelijkse bezigheden, tijdens het sporten of tijdens het feesten? Sommige mensen maken gebruik van partydrugs zoals GHB, speed en XTC. Deze middelen geven je (tijdelijk) meer energie en een vrolijk gevoel maar gaan meestal gepaard met een groot gezondheidsrisico en zijn vaak illegaal. Let er daarom op dat je voor een legaal middel kiest met natuurlijke ingrediënten en zonder schadelijke bijwerkingen.

Producten voor meer energie.
Klik op het product om het te bestellen.

Muscle Booster, SuperCap Extreme, Yellow Cabs, 5th Gear

Waarom bij Gezond Bezig Zijn?

  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Uw pakket wordt niet bij de buren geleverd.
  • Blanco verpakking. Gezond Bezig Zijn wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen